Nieuwste beertjes

Het lijkt een beetje een verslaving te gaan worden. Weer nieuwe Paddington Bears gemaakt. Ze zijn in London aangekomen en hebben een boterham met marmelade meegenomen voor onderweg.

Juli 2023

En weer een nieuw paddington beertje gemaakt, hierbij heb ik me laten inspireren door het beertje in de film van Paddington Bear. September 2022

Ienie mini gehaakt beertje ca 2 1'2 cm zittend

gehaakt beertje ca 10 cm

Een iets groter beertje gehaakt

Pooh beer gehaakt

Helemaal verliefd werd ik op dit winkeltje dat ik als bouwpakketje kocht bij Iriginals. Klik op het plaatje voor meer foto's.

Ook leuk om te doen, beertjes een outfit geven - wel priegelen

 

Ik ben helemaal weg van Paddington Bear  elke keer als we in Engeland zijn en ik dit beertje op veel plaatsen tegenkomen wil ik er een kopen, maar degene die ik mooi vind zijn wel een beetje aan de prijs, en een klein formaatje is ook lastig te vinden, dus heb ik een poging gewaagd om ze zelf te maken.
Van een breipatroon, met een wat aanpassingen, heb ik 2 beertjes gemaakt, ca. 6/7 cm en ca. 12 cm. en voor een genaaid beertje een paddington outfit gemaakt.

Het gaat een beetje op een verslaving lijken. Weer nieuwe Paddington  Bears gemaakt. Ze zijn nu in London en hebben voor de zekerheid een boterham met marmelade meegenomen.  Juli 2023